Ülepannikoogid
5 dl piima, 2 muna, 4–5 dl jahu, suhkrut, soola, rasvainet praadimiseks
Munad segada koos suhkru ja soolaga lahti, lisada vaheldumisi jahu ja piim, segada ühtlane tainas. Tainal lasta ½–1 tund seista, et jahu paisuks.
Praadida kuumal pannil kuuma rasvaine sees õhukesed ülepannikoogid mõlemalt poolt helepruuniks.
Õhulised ülepannikoogid
2–3 muna, 75 g sulavõid, 1,5 dl nisujahu, 3,5 dl kohvikoort, 1,5 dl mulliga mineraalvett, maitseks veidi soola
Sellest tainast saab 10–15 ülepannikooki. Munad segada lahti, lisada sulavõi ja nisujahu, seejärel soe kohvikoor, gaseeritud vesi ja sool. Tainal lasta vähemalt pool tundi paisuda.
No comments:
Post a Comment